Tècniques

ENG

STOP MOTION:

Tècnica d’animació on movem lleugerament objectes reals, ninots articulats, o qualsevol cosa que se’ns pugui ocórrer, a mida que anem fent fotografies. Un cop fetes, al posar-les una darrera l’altre, aconseguim simular la sensació de moviment.

MULTIPLÀ:

Per aquest tipus d’animació, posem la càmera al cap de munt d’una estanteria de vidre.
Des del punt de vista de la càmera veiem tots els elements junts, però a la pràctica estan separats i els podem animar individualment, a més a més, aquest sistema ens permet crear sensació de profunditat.
Podem treballar amb pintura, retalls de paper, teles, sorra, etc…

ROTOSCÒPIA:

En la Rotoscòpia el que fem és dividir un vídeo en 12 imatges per segon que anomenem frames. Un cop tenim els frames per separat, els calquem i treballem un a un. Aconseguint així, un efecte molt característic similar al dibuix.

ANIMACIÓ 2D:

Animació feta a partir de dibuixos, que poden ser generats de manera digital o de manera tradicional amb paper i llapis.

AFTER EFFECTS:

Ja sigui com a eina de treball complementària a qualsevol altra tècnica d’animació, o per fer projectes específics com ara infografies animades, cairons o grafismes de programes de TV. Utilitzem a diari l’Adobe After Effects en el qual tenim molts anys d’experiència.

TIMELAPSE:

El Timelapse, no és una tècnica d’animació en sí, però com a artesans de la imatge ens encanta fer vídeos amb aquesta tècnica que consisteix en fer moltes fotografies a intervals de temps determinats, i al ajuntar-les obtenim vídeos espectaculars de paissatges, cels estrellats, etc.

VIDEO MAPPING:

Com a extra, també fem vídeo-mappings, projectats sobre qualsevol superfícies.